In sfarsit!

Mi-am facut "curaj" sa imi creez un blog. Si ca de obicei, orice inceput e greu ... nimic din ce as vrea sa spun acum nu pare destul de interesant. Poate inspiratia vine pe parcurs asa ca voi sta cuminte in asteptarea ei.

sâmbătă, 13 noiembrie 2010

James Horner - Kaleidoscope Of Mathematics (Track 01)

Cel mai tare site de fotografii!!!

Exemple...










... restul le vedeti pe site! http://pixdaus.com/

Twilight Soundtrack - River Flows in You ("Edward's Song for Bella")

Clannad & Bono - In A Lifetime (1985)

Come What May - Aragorn and Arwen

Lord of The Rings - May it be

The Lord of the Rings

Clannad 'I Will Find You' ~ The Last of the Mohicans

King Arthur - Hans Zimmer

Hans Zimmer - Nyah

Hans Zimmer - Black Hawk Down (Main Theme)

Best soundtracks ever!

Inchideti ochii si plutiti!

Hans Zimmer:"Rain Man"(1988)-Theme


Pearl Harbor - Tennessee (Theme by Hans Zimmer)

Gladiator Soundtrack - 17 - Now We Are Free

vineri, 12 noiembrie 2010

Vise!

E timpul sa ne urmam visele! Imi doresc sa mi se indeplineasca si mie ... dar ... daca nu stim ce ne dorim cu adevarat, cum poate sa ni se intample? Recunosc ca am bulversat Universul. Eu chiar cred ca ceea ce iti doresti, ti se adevereste, dar daca nu stii ce iti doresti?!? Eu azi vreau sa joc in filme, sa ajung la Hollywood (sau macar la Buftea), si incep sa imi imaginez cum aterizez ca prin minune la un casting si ma descopera un regizor, si primesc rolul vietii mele, si castig un Oscar si visez asa vreo cateva zile si nopti. Saptamana viitoare, subit, incep sa visez la propria-mi casa de moda, cum o pun pe picioare, cum incep sa creez si sa uimesc oamenii cu designurile indraznete, cum sunt aplaudata la sfarsitul prezentarilor de moda. Frumos ... dar iata ca, dupa numai o saptamana, incep sa imi doresc sa fiu moderatoarea unei emisiuni de divertisment, sa incant ochii si urechile telespectatorilor, sa am invitati de renume, sa fiu imaginea unei televiziuni. Si din nou visez! Apoi, stind in patutul meu comfortabil, intr-o noapte, imaginatia imi face iar surprize! Surprize Surprize ! Imi doresc sa calatoresc, sa vad fiecare coltisor din lumea asta, poate ca prezentator pentru National Geografic, sa castig si bani frumosi doar ca sa vad lumea! Pai si va intreb eu acum pe voi, ce sa mai inteleaga Universul? Daca nici macar eu nu ma pot hotari ce mi-as dori cel mai mult? Ori sunt prea complexa, ori am imaginatia prea bogata, ori sunt debila, ori imatura, ori ... (alte idei?) ... In Alchimistul, Paulo Coelho scria ca, atunci cand iti doresti ceva cu adevarat, intreg universul lucreaza ca tu sa-ti realizezi visul! Dar daca mie mi se schimba visele mereu, cum va reusi universul sa lucreze pentru a mi se realiza? Suntem ceea ce gandim! Gandesc ca sunt prea nestatornica! Deci pentru a reusi sa-mi indeplinesc visele, trebuie macar sa le ordonez dupa gradul de importanta. Daca nu reusesc sa imi dau seama ceea ce imi doresc cu adevarat si sa fiu consecventa, voi "pluti" prin viata, lasind multe lucruri sa treaca pe langa mine. Asa ca visul meu acum este sa imi dau seama ce vreau sa visez!

luni, 8 noiembrie 2010

Natasha Bedingfield - I Bruise Easily

Jazmine Sullivan - Bust Your Windows

Something Sally ft. Joss Stone - Tip of My Tongue

The Man with Half a Body - Meet Kenny

Daca aveti o zi proasta si va ganditi ca nu sunteti fericiti, ca nu aveti tot ce va doriti, ca nu puteti face tot ce vreti   WATCH  THIS!





Si el, desi are doar jumatate de corp, suferind din nastere de o boala congenitala rara, este fericit si ii multumeste lui Dumnezeu pentru ca traieste ( medicii i-au dat sanse de supravietuire foarte mici ), isi doreste copii, a fost casatorit, a lucrat si traieste fiecare zi ca si cand ar fi un om normal.

Pretuiti ce aveti!

Tara tuturor posibilitatilor

Romania a devansat SUA ... este clar tara tuturor posibilitatilor. Tara in care medicii si profesorii  mor de foame, in timp ce in alte tari sunt printre cei mai bine platiti, tara in care se plateste asigurare medicala, dar nu beneficiezi nici macar de un tifon, tara in care salariile scaaad dar preturile creeesc ... asta e Romania! Dar nu este numai asta! Mai este si tara unde orice pipita, fie ea cat de fada, inodora, incolora, devine peste noapte "vedeta", "persoana publica", "diva", tara unde "smecherii" isi vand apartamentul si se muta cu parintii ca sa isi ia o super fita de masina, fac credit ca sa bage benzina pentru plimbarile si cafele din Dorobanti, tara unde nu ai ce sa mananci dar ai mobil ultmul model, tara unde fata simpla, modesta, inocenta (pana la primele poze incriminatorii) este rapita din satul natal de barbatul matur si potent (financiar desigur), si adusa in jungla orasului unde o emancipeaza, si o tot emancipeaza pana domnita isi ia emanciparea si pleaca cu un sofer sexy, e tara unde "bomba sexy" sta pe primele pagini muuult mai mult decat oamenii adevarati, care chiar fac lucruri importante ( dar daca asta cere cititorul roman cult) si lista poate continua, dar deja mi-e greata ... Deci, este sau nu este tara tuturor posibilitatilor? Este, dar din pacate a celor neasteptat de rele. Romania te iubesc!